Logo granietshop

Pluspunten: Levenslange garantie Aanbetaling niet nodig Gratis inmeten Vaste prijs voor montage Korting bij doe het zelf

Voorwaarden
Montage werkbladen

Uit onze algemene voorwaarden over de montage:
 

16. Montage is tegen een vaste prijs mogelijk (zie ook punt 21).

Montage werkblad:
a. controle plaatsing onderkasten,
b. plaatsen en vastleggen werkblad,
c. eventueel verbinden en afkitten van de werkbladen,
d. monteren spoelbak,
e. monteren achterwand.
exclusief: aansluiten spoelbak, kookplaat etc.

Het montage tarief staat op onze prijzen pagina's en in uw offerte.

21. Montage:

a.      Vr de montage dient de klant ervoor zorg te dragen dat de keukenkasten vlak, waterpas en stabiel gesteld zijn, extra aandacht moet hierbij uitgaan naar hoekkasten, deze zakken vaak in het midden door. Indien kasten doorzakken dienen er vooraf in de kast verstevigingen aangebracht te worden.

b.      Indien er door onze monteurs alsnog stelwerk uitgevoerd moet worden zal dit tegen het geldende uurtarief gefactureerd worden.

c.      De zijwanden dienen over de gehele bladlengte (zie inmeetofferte) vrij te zijn zodat het blad in verticale stand op de kasten geplaatst kan worden. Hierna wordt het blad dan horizontaal gekanteld. Let daarom op bij het laten zitten van tegels op de zijwanden als een blad tussen twee wanden of een wand en een kast opgesloten zit. Verder dienen stopcontacten en schakelaars op deze zijwanden (als deze in de weg zitten) tijdelijk verwijderd te worden.

d.      Op het met de klant afgesproken montage tijdstip dient de werkplek vrij te zijn zodat onze monteurs direct aan de slag kunnen. Indien onze monteurs niet direct bij aankomst de werkzaamheden kunnen aanvangen zal voor de wachttijd het geldende uurtarief gefactureerd worden.

e.      De in de keukenkasten te zagen gaten dienen vooraf door de klant te zijn gezaagd /  geboord. Hiertoe heeft de klant een werkbladtekening ontvangen. Bij een onderbouwspoelbak dient de uitsparing in de regel 2,5 cm groter (in alle richtingen) te zijn als de uitsparing in het werkblad.

f.       Als de werkzaamheden bij de klant tengevolge van onjuist stelwerk, niet gezaagde uitsparingen etc. uitlopen zal dit als meerwerk gefactureerd worden per iedere aangevangen 15 minuten. Van uitloop is sprake als er langer gewerkt wordt als:

                     1.      1 uur bij een bladdeel;

                     2.      30 minuten voor elk volgend bladdeel en of smetplinten;

                     3.      15 minuten voor elk deel van een achterwand.

Versie maart 2018

granietshop.nl 2024